Οφη Πασ Γιαννινα - ΠΑΣ Γιάννινα: Πετράκης τέλος και σωτηρία στα… δικαστήρια ... : Είναι χαρακτηριστικό πως ενώ ο πασ γιάννινα βρισκόταν πίσω στο σκορ, ο οφη ήταν εκείνος που έδειχνε πιο απειλητικός.

Οφη Πασ Γιαννινα - ΠΑΣ Γιάννινα: Πετράκης τέλος και σωτηρία στα… δικαστήρια ... : Είναι χαρακτηριστικό πως ενώ ο πασ γιάννινα βρισκόταν πίσω στο σκορ, ο οφη ήταν εκείνος που έδειχνε πιο απειλητικός.. Η απάντηση των οργανωμένων του οφη στο ντροπιαστικό πανό του πασ. Ο οφη θα δώσει ακόμη ένα κρίσιμο παιχνίδι, στη «μάχη» για την παραμονή στην κατηγορία, με τους κρητικούς να υποδέχονται τον πασ γιάννινα, στο πλαίσιο της 2ης αγωνιστικής των play out της. Νέα, φόρμα, απουσίες, στατιστικά, ενδεκάδες, βαθμολογία, εκτίμηση, αποδόσεις κ.α. Βελλίδης, γιάκος (55' παμλίδης), πάντελιτς, αθανασιάδης (75' διαβαστε επισησ: Ο στάρτζεον άνοιξε το σκορ στο 20' και ο νέιρα.

Ο στάρτζεον άνοιξε το σκορ στο 20' και ο νέιρα. Είναι χαρακτηριστικό πως ενώ ο πασ γιάννινα βρισκόταν πίσω στο σκορ, ο οφη ήταν εκείνος που έδειχνε πιο απειλητικός. Live streaming για αγώνες ποδοσφαίρου του στοιχήματος για όλες τις διοργανώσεις του κόσμου. Η απάντηση των οργανωμένων του οφη στο ντροπιαστικό πανό του πασ. Στο δεύτερο ημίχρονο ο οφη ανέτρεψε το εις βάρος του σκορ με γκολ των σαρδινέρο και σολίς.

ΟΦΗ - ΠΑΣ Γιάννινα: Έσπασαν την "κατάρα" οι Κρητικοί (video)
ΟΦΗ - ΠΑΣ Γιάννινα: Έσπασαν την "κατάρα" οι Κρητικοί (video) from www.newsit.gr
Μονόδρομος αποτελεί η νίκη για τον οφη, που υποδέχεται τον πασ γιάννινα στο «θ. Ο οφη έφτασε στην ανατροπή του σκορ με τον πασ γιάννινα με δύο τέρματα μέσα σε εννιά λεπτά. Βελλίδης, γιάκος (55' παμλίδης), πάντελιτς, αθανασιάδης (75' διαβαστε επισησ: Νέα, φόρμα, απουσίες, στατιστικά, ενδεκάδες, βαθμολογία, εκτίμηση, αποδόσεις κ.α. Η μεγάλη ευκαιρία του σαρδινέρο. Σωτηρίου, νάστος, μιχόγιεβιτς, γιαννούλης, βαζ, μεγιάδο, κοροβέσης, μπράουν, νέιρα, φερέιρα (83' κουτσιανικούλης). Κέρδισε έως 1.000.000€ σε έναν από τους μεγαλύτερους διαγωνισμούς που έγιναν ποτέ! Επιθετικά ο πασ γιάννινα ήταν το απόλυτο μηδέν.

Στο δεύτερο ημίχρονο ο οφη ανέτρεψε το εις βάρος του σκορ με γκολ των σαρδινέρο και σολίς.

Οι κρητικοί κατάφεραν να πάρουν τη νίκη μετά από σχεδόν τρεις μήνες. Παρακολουθήστε ζωντανά στο onsports την εξέλιξη του αγώνα. Live streaming* σε επιλεγμένους αγώνες και cash out*! Η απάντηση των οργανωμένων του οφη στο ντροπιαστικό πανό του πασ. Είναι χαρακτηριστικό πως ενώ ο πασ γιάννινα βρισκόταν πίσω στο σκορ, ο οφη ήταν εκείνος που έδειχνε πιο απειλητικός. Ο στάρτζεον άνοιξε το σκορ στο 20' και ο νέιρα. Ο οφη θα δώσει ακόμη ένα κρίσιμο παιχνίδι, στη «μάχη» για την παραμονή στην κατηγορία, με τους κρητικούς να υποδέχονται τον πασ γιάννινα, στο πλαίσιο της 2ης αγωνιστικής των play out της. Αρχικά στο 52' ο κάργας έκανε το λάθος, ο σαρδινέρο έκλεψε, πάτησε στην περιοχή και με ωραίο. Νέα, φόρμα, απουσίες, στατιστικά, ενδεκάδες, βαθμολογία, εκτίμηση, αποδόσεις κ.α. Η μεγάλη ευκαιρία του σαρδινέρο. Μονόδρομος είναι η νίκη για τον οφη στην αναμέτρηση με τον πασ που είναι προγραμματισμένη να. Κέρδισε έως 1.000.000€ σε έναν από τους μεγαλύτερους διαγωνισμούς που έγιναν ποτέ! Βαρδινογιάννης», σε αναμέτρηση που διεξήχθη στο πλαίσιο της 10 ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος super league, πετυχαίνοντας την πρώτη νίκη.

Ο πασ γιάννινα μετά τα δύο γκολ του οφη επιχείρησε να απαντήσει, έχοντας κερδίσει μέτρα στο γήπεδο. Οι κρητικοί κατάφεραν να πάρουν τη νίκη μετά από σχεδόν τρεις μήνες. Στο δεύτερο ημίχρονο ο οφη ανέτρεψε το εις βάρος του σκορ με γκολ των σαρδινέρο και σολίς. Αρχικά στο 52' ο κάργας έκανε το λάθος, ο σαρδινέρο έκλεψε, πάτησε στην περιοχή και με ωραίο. Ο οφη θα δώσει ακόμη ένα κρίσιμο παιχνίδι, στη «μάχη» για την παραμονή στην κατηγορία, με τους κρητικούς να υποδέχονται τον πασ γιάννινα, στο πλαίσιο της 2ης αγωνιστικής των play out της.

K19 ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ - ΟΦΗ | 4-0 - ΠΑΕ ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ 1966
K19 ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ - ΟΦΗ | 4-0 - ΠΑΕ ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ 1966 from pasgiannina.gr
Είναι χαρακτηριστικό πως ενώ ο πασ γιάννινα βρισκόταν πίσω στο σκορ, ο οφη ήταν εκείνος που έδειχνε πιο απειλητικός. Κέρδισε έως 1.000.000€ σε έναν από τους μεγαλύτερους διαγωνισμούς που έγιναν ποτέ! Live streaming* σε επιλεγμένους αγώνες και cash out*! Ο οφη θα δώσει ακόμη ένα κρίσιμο παιχνίδι, στη «μάχη» για την παραμονή στην κατηγορία, με τους κρητικούς να υποδέχονται τον πασ γιάννινα, στο πλαίσιο της 2ης αγωνιστικής των play out της. Στο δεύτερο ημίχρονο ο οφη ανέτρεψε το εις βάρος του σκορ με γκολ των σαρδινέρο και σολίς. Επιθετικά ο πασ γιάννινα ήταν το απόλυτο μηδέν. Οι κρητικοί κατάφεραν να πάρουν τη νίκη μετά από σχεδόν τρεις μήνες. Βελλίδης, γιάκος (55' παμλίδης), πάντελιτς, αθανασιάδης (75' διαβαστε επισησ:

Επιθετικά ο πασ γιάννινα ήταν το απόλυτο μηδέν.

Μονόδρομος αποτελεί η νίκη για τον οφη, που υποδέχεται τον πασ γιάννινα στο «θ. Live streaming* σε επιλεγμένους αγώνες και cash out*! Βελλίδης, γιάκος (55' παμλίδης), πάντελιτς, αθανασιάδης (75' διαβαστε επισησ: Live streaming για αγώνες ποδοσφαίρου του στοιχήματος για όλες τις διοργανώσεις του κόσμου. Μονόδρομος είναι η νίκη για τον οφη στην αναμέτρηση με τον πασ που είναι προγραμματισμένη να. Η μεγάλη ευκαιρία του σαρδινέρο. Είναι χαρακτηριστικό πως ενώ ο πασ γιάννινα βρισκόταν πίσω στο σκορ, ο οφη ήταν εκείνος που έδειχνε πιο απειλητικός. 02 απρίλιος 202102 απρίλιος 2021. Σάββατο, 3 απριλίου 2021 17:15. Επιθετικά ο πασ γιάννινα ήταν το απόλυτο μηδέν. Η απάντηση των οργανωμένων του οφη στο ντροπιαστικό πανό του πασ. Στο δεύτερο ημίχρονο ο οφη ανέτρεψε το εις βάρος του σκορ με γκολ των σαρδινέρο και σολίς. Ο οφη έφτασε στην ανατροπή του σκορ με τον πασ γιάννινα με δύο τέρματα μέσα σε εννιά λεπτά.

Στο δεύτερο ημίχρονο ο οφη ανέτρεψε το εις βάρος του σκορ με γκολ των σαρδινέρο και σολίς. Ο πασ γιάννινα μετά τα δύο γκολ του οφη επιχείρησε να απαντήσει, έχοντας κερδίσει μέτρα στο γήπεδο. Μονόδρομος αποτελεί η νίκη για τον οφη, που υποδέχεται τον πασ γιάννινα στο «θ. Σάββατο, 3 απριλίου 2021 17:15. Σωτηρίου, νάστος, μιχόγιεβιτς, γιαννούλης, βαζ, μεγιάδο, κοροβέσης, μπράουν, νέιρα, φερέιρα (83' κουτσιανικούλης).

ΟΦΗ: Η ανάγκη και η λαχτάρα της νίκης - Ελληνικό ...
ΟΦΗ: Η ανάγκη και η λαχτάρα της νίκης - Ελληνικό ... from s1.neakriti.gr
Ο οφη θα δώσει ακόμη ένα κρίσιμο παιχνίδι, στη «μάχη» για την παραμονή στην κατηγορία, με τους κρητικούς να υποδέχονται τον πασ γιάννινα, στο πλαίσιο της 2ης αγωνιστικής των play out της. Ο πασ γιάννινα μετά τα δύο γκολ του οφη επιχείρησε να απαντήσει, έχοντας κερδίσει μέτρα στο γήπεδο. Είναι χαρακτηριστικό πως ενώ ο πασ γιάννινα βρισκόταν πίσω στο σκορ, ο οφη ήταν εκείνος που έδειχνε πιο απειλητικός. Ο στάρτζεον άνοιξε το σκορ στο 20' και ο νέιρα. Σωτηρίου, νάστος, μιχόγιεβιτς, γιαννούλης, βαζ, μεγιάδο, κοροβέσης, μπράουν, νέιρα, φερέιρα (83' κουτσιανικούλης). Παρακολουθήστε ζωντανά στο onsports την εξέλιξη του αγώνα. Μονόδρομος αποτελεί η νίκη για τον οφη, που υποδέχεται τον πασ γιάννινα στο «θ. Μονόδρομος είναι η νίκη για τον οφη στην αναμέτρηση με τον πασ που είναι προγραμματισμένη να.

Η απάντηση των οργανωμένων του οφη στο ντροπιαστικό πανό του πασ.

Κέρδισε έως 1.000.000€ σε έναν από τους μεγαλύτερους διαγωνισμούς που έγιναν ποτέ! Ο πασ γιάννινα μετά τα δύο γκολ του οφη επιχείρησε να απαντήσει, έχοντας κερδίσει μέτρα στο γήπεδο. Ο οφη θα δώσει ακόμη ένα κρίσιμο παιχνίδι, στη «μάχη» για την παραμονή στην κατηγορία, με τους κρητικούς να υποδέχονται τον πασ γιάννινα, στο πλαίσιο της 2ης αγωνιστικής των play out της. Επιθετικά ο πασ γιάννινα ήταν το απόλυτο μηδέν. Η απάντηση των οργανωμένων του οφη στο ντροπιαστικό πανό του πασ. Σάββατο, 3 απριλίου 2021 17:15. Οι κρητικοί κατάφεραν να πάρουν τη νίκη μετά από σχεδόν τρεις μήνες. Live streaming για αγώνες ποδοσφαίρου του στοιχήματος για όλες τις διοργανώσεις του κόσμου. Βαρδινογιάννης», σε αναμέτρηση που διεξήχθη στο πλαίσιο της 10 ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος super league, πετυχαίνοντας την πρώτη νίκη. Μονόδρομος αποτελεί η νίκη για τον οφη, που υποδέχεται τον πασ γιάννινα στο «θ. Η μεγάλη ευκαιρία του σαρδινέρο. Βελλίδης, γιάκος (55' παμλίδης), πάντελιτς, αθανασιάδης (75' διαβαστε επισησ: Στο δεύτερο ημίχρονο ο οφη ανέτρεψε το εις βάρος του σκορ με γκολ των σαρδινέρο και σολίς.

Posting Komentar

Lebih baru Lebih lama

Facebook